Aanmelden

12-12-2022

Burgemeester draagt ceremonieel taken over aan Wintermarkt

Burgemeester Nauta van Hof van Twente heeft een klein deel van haar verantwoordelijkheden ceremonieel in handen gegeven van het bestuur van de Goorse Wintermarkt. Dat gebeurde tijdens een sleuteloverdracht op het gemeentehuis.

Voorzitter Paul Reef krijgt met het bestuur van de Goorse Wintermarkt de sleutel overhandigd van burgemeester Nauta.

Komende zaterdag (17 december) zal de vernieuwde Wintermarkt voor het eerst worden gehouden. Burgemeester Nauta roemde de organisatie. "Als je ziet wat er al gebeurd is en dat allemaal met vrijwilligers... Chapeau!"

Goor loopt warm

Voorzitter Paul Reef van de Goorse Wintermarkt lichtte Nauta in over de laatste stand van zaken. "We hebben ruimte voor vierhonderd paarden, we hopen op zo'n tweehonderd. We hebben al tientallen paarden aangemeld gekregen. Ook de sponsoring loopt uitstekend. Goor loopt warm voor de Wintermarkt", aldus Reef.  De gemeente kreeg een presentje aangeboden namens het bestuur van de organisatie en is benoemd tot "Paardner'. 

Uitstekende samenwerking

Reef: "De samenwerking met de gemeente is uitstekend. Donderdag praten we alle vrijwilligers voor de laatste keer bij. Dan is het hopen op mooi weer en een mooie diervriendelijke paardenmarkt. Het gaat druk worden in hartje Goor, komende zaterdag! Er is in elk geval al een mooie basis neergelegd voor de toekomst."

Wijkregisseur Liesbeth de Boer en burgemeester Nauta ontvangen namens de gemeente Hof van Twente het 'Paardnerschap'.