Aanmelden

28-03-2024

Pasen in Goor: wij zien u graag!

Er staat weer een fantastisch paasweekeinde voor de deur in het Goorse centrum. Met als hoogtepunten het Boakespektakel van de Rellie (zondagavond) en natuurlijk het Big Bandfestival op 2e paasdag. Daarnaast hebben tal van winkeliers weer klinkende paasacties.

Tweede paasdag staat Goor weer in het teken van het Bigband Festival

Wij als BIZ-ondernemers zijn trots op ons winkelaanbod. Eigenlijk vraag je niet mis en er is ruime gratis parkeergelegenheid! Aan de diverse activiteiten dragen we het hele jaar door met heel veel liefde (financieel) bij. In december heeft ons centrum een haast feeërieke uitstraling door de prachtige verlichting, ook weer dankzij onze centrumwinkeliers. Natuurlijk zijn er altijd punten die voor verbetering vatbaar zijn, daar proberen we met z’n allen (hard) aan te werken.

Koop lokaal!

Dit paasweekeinde is de ideale gelegenheid voor heel Goor (en ver daarbuiten) om een bezoekje te brengen aan het Goorse centrum. Ervaar zelf dat er niets gaat boven het zien en voelen van de artikelen waar u interesse in heeft. Met ook nog eens een persoonlijk advies. Neem tijdens het winkelen een lekkere versnapering bij onze horeca. Kortom: wees loyaal en koop lokaal!