Aanmelden

28-11-2022

Scan- en Winactie succes met ruimte voor verbeteringen

De eerste Scan- en Winactie beleeft op zaterdagmorgen 3 december de ontknoping. Dan wordt middels een speciale verloting bekend wie welke prijs heeft gewonnen.

De eerste Scan en Winactie was een succes

Hoe gaat dat in z’n werk? Er is duizenden keren gescand in de winkels en bij Albert Heijn zijn ook zo’n duizend kassabonnen in de ton gedeponeerd. Uit al die inzendingen worden tien winnaars geloot. Die gelukkigen worden een dezer dagen persoonlijk uitgenodigd om zaterdagmorgen om 9.30 uur aanwezig te zijn bij Albert Heijn. Dan volgt een nieuwe loterij waarbij de hoofdprijzen aan de tien personen worden gekoppeld.

Andere prijzen

Er is ook een scala aan andere prijzen beschikbaar gesteld. Ook die worden door loting verdeeld. De winkeliers die de betreffende prijs beschikbaar hebben gesteld nemen zelf contact met de winnaars voor de verdere afhandeling.

BIZ-bestuurslid René Kamphuis is blij met het verloop van de allereerste Scan- en Winactie. “We konden vrij nauwkeurig zien waar gescand is. Het totaal aantal scans zal rond de vijfduizend liggen en dan komen de kassabonnen er nog bij. Dat is een mooie score.”

Verbeteringen

Dat er een volgende editie komt, is nu al zeker en dan wordt ook aan verbeteringen gewerkt. Kamphuis: “Misschien dat we dan iets eerder in het jaar gaan zitten. Het is nu wel heel veel met Sinterklaas, Black Friday en Kerst in aantocht. En ik denk dat we als winkeliers de klanten iets meer kunnen wijzen op de actie. Ik betrapte me er zelf ook op dat ik het soms vergat om klanten erop te attenderen.”