Aanmelden

08-11-2022

Trimsalon Yvet nieuw in hartje Goor

Goed nieuws voor de hondenliefhebbers! Goor is een mooie trimsalon rijker in het centrum. Daar opende Trimsalon Yvet onlangs de deuren aan de Grotestraat.

Yvet 'in actie' in haar trimsalon

Yvet is Yvet Mulder (44). Helemaal onbekend zal de van oorsprong Deldense niet zijn. Ze verhuisde met haar trimsalon vanuit Pets en Co een eindje verderop naar de Grotestraat 65. "Een prachtig plekje middenin Goor. Ben er erg blij mee."

Ervaren

Yvet trimt al 15 jaar honden. Ze volgde enkele opleidingen, maar leerde het toch vooral in de praktijk. "Ik ben begonnen aan huis in Delden. Maar op een gegeven moment werd dat zo druk dat ik wat anders wilde. Toen kwam Pets en Co in beeld. Daar heb ik een jaartje gezeten en nu dus de volgende stap."

Uiteraard zijn alle honden, groot en klein, welkom bij Trimsalon Yvet. Maar voor één ras heeft ze een zwak: de Welsh Springer Spaniël. "Daar ga ik mee naar shows en ik fok er ook mee. Daar is ook het trimmen mee begonnen want ze moeten er tiptop bij lopen op een show."

Eén op één

Als bijzonder aspect van haar salon noemt ze het zogeheten één op één trimmen. "Dat betekent dat er geen andere honden in de salon zijn als ik bezig ben. Daardoor is het veel rustiger en dus prettiger voor de hond waarmee ik werk."

In de trimsalon zijn diverse behandelingen mogelijk voor uw hond. Meer daarover op de website van Trimsalon Yvet.