Aanmelden

09-10-2023

Domino's Pizza opent: reuring in Goors centrum!

Justin Heun heeft een ongekend drukke week achter de rug. Domino's Pizza opende 2 oktober de deuren en dat heeft Goor geweten. "In de eerste week verkochten we ruim 1700 pizza's. Dat was wel even aanpoten maar ik ben blij dat we ondanks de drukte toch gemiddeld binnen 19 minuten konden bezorgen."

Dominos1

Justin Heun beleefde een succesvolle openingsweek met Domino's Pizza. 

Het zijn tropendagen voor Heun. Niet alleen door de opening en een actieweek (2e pizza gratis!), ook reistijd vergt veel. "Ik woon nog steeds in Emmen en ga elke dag op en neer. Dat hoop ik over een paar maanden wel iets af te bouwen. We hebben een team van 20 collega's. Voor velen is het nieuw, maar als iedereen goed is ingewerkt, komen de uren vanzelf wel weer in balans."

Domino's Pizza-bloed door de aderen

De 27-jarige Heun heeft Domino's-bloed door zijn aderen stromen. "Ik ben tien jaar geleden begonnen als bezorger, daarna pizzabakker, teamchef, regiomanager en nu dus franchisenemer. Ik wil wel een misverstand uit de wereld helpen. Veel mensen denken dat het gemakkelijker is: 'jij hebt een bekend merk als Domino's achter je hebt staan'. Maar niets is minder waar:  natuurlijk heeft het zo zijn voordelen, maar  je moet wel echt zelf ondernemen. Ik heb zelf de financiering rond gekregen, daar ben ik trots op. Ook ben ik zelf verantwoordelijk voor de lokale marketing en het personeelsbeleid. Aan de andere kant is het wel fijn dat je mee kunt doen met nationale campagnes bijvoorbeeld, maar verder verschilt het niet veel van andere ondernemers. 

Pizzaria als buurman

De markante situatie doet zich nu voor dat er twee pizzeria's naast elkaar zitten in de Grotestraat. "Tsja, dit pand was te huur. De buren zijn aardige mensen en het contact is goed. Ik haal er zelfs af en toe wat te eten. Prima keuken. Ik hoop dat het contact goed blijft."

Heun steunt het idee achter de BIZ. "Het is toch alleen maar goed als het centrum mooi is aangekleed en er leuke evenementen zijn? Daar draag ik graag aan bij en bovendien wil ik lokaal betrokken blijven. Ik ben hier natuurlijk nog niet zo lang, maar Goor heeft een leuke indruk op mij gemaakt. Een mooi compact centrum en vriendelijke mensen."

Dominos2