Aanmelden
BIZ-ertjes

Nieuws uit het stadshart

Bigband festival weer enorm succes in Goorse centrum

11-04-2023

Het BigBand festival was ook deze tweede paasdag weer een enorm succes. Tellen is ondoenlijk maar het Goorse centrum stroomde vol met naar schatting zo'n tienduizend bezoekers die uiteraard genoten van bigband-muziek. Maar er was veel meer.

Meer lezen

Expert Reiners: nominatie als oeuvreprijs

07-03-2023

Expert Reiners: al decennialang een begrip in Goor en omstreken. Maar nog nooit was de winkel in elektra en multimediaproducten in de race voor de titel Ondernemer van het Jaar. "Echt heel leuk dat we nu die erkenning krijgen", vertelt Wilma Reiners.

Meer lezen

Goorse Wintermarkt nieuwe stijl is een doorslaand succes

12-12-2022

De conclusie na de eerste Goorse Wintermarkt is een korte: supergeslaagd. Louter tevreden gezichten, zowel bij de organisatie, bezoekers als bij de standhouders. “Als ik rondkeek en al die blije gezichten zag….. Dat deed me wel wat.” Was getekend, Paul Reef, voorzitter van de organisatie. “We hebben met al die vrijwilligers iets neergezet waar we mee door kunnen. Daar ben ik heel trots op.”

Meer lezen

Boekhandel Struik klaar voor de start!

30-11-2022

De laatste voorbereidingen worden getroffen. Dozen worden uitgepakt. Vrijdag (2-12) is het zover: dan opent Boekhandel Struik de deuren aan de Grotestraat 55, tegenover het pand waar ooit de iconische uitgever en boekhandel Bokhove zat.

Meer lezen

Aveleijn poetst centrum schoon, BIZ betaalt de koffie

04-11-2022

Het is een stoere ploeg in gele hesjes die door het centrum trok. Op eigen initiatief zijn de cliënten van Aveleijn Dagopvang De Roos aan de slag gegaan om zwerfafval te lijf te gaan. Voortaan gebeurt dat elke maand met hulp van de gemeente. 

Meer lezen

BIZ Goor nestelt zich na roerige start

07-10-2022

De helft van de eerste BIZ-termijn zit erop. De Goorse centrumondernemers stemden twee-en-een-half jaar geleden in met een jaarlijkse bijdrage om het stadshart meer en nieuw leven in te blazen. “Zonder BIZ gaat de kerstverlichting uit en wordt het donker in Goor”, typeert BIZ-voorzitter Paul Reef de situatie na een roerige start.

Meer lezen

Leuke Najaarskoopjesmarkt

03-09-2022

De Najaarskoopjesmarkt in Goorse centrum is een mooi succes geworden. De weergoden waren de winkeliers goed gezind en de diverse kraampjes trokken veel bekijks.

Meer lezen

Tropical Night: voor herhaling vatbaar

25-07-2022

De eerste Tropical Night is een mooi succes geworden! De Grotestraat voor café Johny's en de Tapperij liep bomvol en de talrijke bezoekers genoten van de dj's, zangers en brassband New Rhythm.

Meer lezen