Aanmelden
BIZ-ertjes

Nieuws uit het stadshart

Pasen in Goor: wij zien u graag!

28-03-2024

Er staat weer een fantastisch paasweekeinde voor de deur in het Goorse centrum. Met als hoogtepunten het Boakespektakel van de Rellie (zondagavond) en natuurlijk het Big Bandfestival op 2e paasdag. Daarnaast hebben tal van winkeliers weer klinkende paasacties.

De Goorse Wintermarkt heeft zichzelf opnieuw uitgevonden

15-12-2023

De duizenden bezoekers van vorig jaar tijdens de vernieuwde Wintermarkt deed denken aan vervlogen tijden. Voordat het School- en Volksfeest in 1875 zijn intrede deed, was de paardenmarkt eeuwenlang het hoogtepunt in Goor op de festiviteitenkalender. Steevast op 15 december. Honderden paarden wisselden van eigenaar waarbij handelaren, woonwagenbewoners, boeren etc zorgden voor een feestelijke stemming.  

Mirjam Slag

Mirjam Slag coördineert een prachtige groep vrijwilligers

11-12-2023

De plannen voor de Goorse Wintermarkt kunnen er op papier nog zo goed uitzien. Zonder vrijwilligers kun je bedenken wat je wilt, er zal niet veel van terechtkomen. Gelukkig wordt de Goorse Wintermarkt gedragen door een grote groep liefhebbers die zich belangeloos inzet. Mirjam Slag is coördinator van de vrijwilligers. “Vorig jaar had ik niet eens tijd om over de Wintermarkt te lopen”.

Dominos1

Domino's Pizza opent: reuring in Goors centrum!

09-10-2023

Justin Heun heeft een ongekend drukke week achter de rug. Domino's Pizza opende 2 oktober de deuren en dat heeft Goor geweten. "In de eerste week verkochten we ruim 1700 pizza's. Dat was wel even aanpoten maar ik ben blij dat we ondanks de drukte toch gemiddeld binnen 19 minuten konden bezorgen."

Expert Reiners: nominatie als oeuvreprijs

07-03-2023

Expert Reiners: al decennialang een begrip in Goor en omstreken. Maar nog nooit was de winkel in elektra en multimediaproducten in de race voor de titel Ondernemer van het Jaar. "Echt heel leuk dat we nu die erkenning krijgen", vertelt Wilma Reiners.

Goorse Wintermarkt nieuwe stijl is een doorslaand succes

12-12-2022

De conclusie na de eerste Goorse Wintermarkt is een korte: supergeslaagd. Louter tevreden gezichten, zowel bij de organisatie, bezoekers als bij de standhouders. “Als ik rondkeek en al die blije gezichten zag….. Dat deed me wel wat.” Was getekend, Paul Reef, voorzitter van de organisatie. “We hebben met al die vrijwilligers iets neergezet waar we mee door kunnen. Daar ben ik heel trots op.”

Boekhandel Struik klaar voor de start!

30-11-2022

De laatste voorbereidingen worden getroffen. Dozen worden uitgepakt. Vrijdag (2-12) is het zover: dan opent Boekhandel Struik de deuren aan de Grotestraat 55, tegenover het pand waar ooit de iconische uitgever en boekhandel Bokhove zat.

BIZ Goor nestelt zich na roerige start

07-10-2022

De helft van de eerste BIZ-termijn zit erop. De Goorse centrumondernemers stemden twee-en-een-half jaar geleden in met een jaarlijkse bijdrage om het stadshart meer en nieuw leven in te blazen. “Zonder BIZ gaat de kerstverlichting uit en wordt het donker in Goor”, typeert BIZ-voorzitter Paul Reef de situatie na een roerige start.