Aanmelden

07-03-2023

Expert Reiners: nominatie als oeuvreprijs

Expert Reiners: al decennialang een begrip in Goor en omstreken. Maar nog nooit was de winkel in elektra en multimediaproducten in de race voor de titel Ondernemer van het Jaar. "Echt heel leuk dat we nu die erkenning krijgen", vertelt Wilma Reiners.

Het team van Expert Reiners met rechts vooraan Wilma en Harm.

Stabiele factor

Reiners bestaat al sinds 1956(!) als elektrowinkel. Bijna zeventig jaar geleden openden de ouders van Wilma de onderneming aan de Voorstraat en in 1959 werd het huidige pand aangekocht.  In 1991 namen Wilma en echtgenoot Harm de zaak over, die twee jaar geleden nog fors werd vernieuwd en uitgebreid. "We zijn genomineerd omdat we al jaren een stabiele factor zijn. De jury noemde het een oeuvreprijs. Daar mogen we best trots op zijn", aldus Wilma.

Expertformule en personeel

Wilma en Harm voeren nu zo'n dertig jaar de Expert-formule. "En da's toch wel de kracht van onze winkel. Alleen kun je het tegenwoordig niet meer. Ook hebben we veel baat bij de webshop van Expert. En laat ik natuurlijk ons personeel niet vergeten. We werken met een goed en fijn team."

Service geroemd

Klanten roemen de service van Expert Reiners. Wilma:"Daar moeten we het ook van hebben. Qua prijs zijn we marktconform door de landelijke dekking van Expert. Klanten kopen zeker ook bij ons ze omdat ze weten dat we er zijn als er iets kapot gaat. Dat vertrouwen geeft vaak de doorslag bij de aankoop van bijvoorbeeld een televisie of wasmachine."

De nieuwe Ondernemer van het Jaar wordt op 9 maart bekend gemaakt. Naast Annabel Bloem & Lifestyle en Expert Goor, zijn Comafin Groep, Bouwhuis Baktotaal en bouwbedrijf Menno de Leeuw genomineerd. Stemmen kan via de poll op Goorsnieuws.nl.