Aanmelden

07-05-2024

Ga voor een ontspannen en relaxed gevoel bij de gloednieuwe Thai-massagesalon Sa Wan

Het Goorse centrum wordt vanaf vrijdag 10 mei verrijkt met een gloednieuwe massagesalon. Wan Ophuis is gespecialiseerd in Thaise massages. Haar salon heet Sa Wan en dat betekent ‘hemels’ in het Thais. Precies het gevoel dat ze haar klanten wil laten ervaren.

Massage3

Wan Ophuis verzorgt een relaxte en ontspannende Thaise massage. (Foto's: BETS Media)

Ophuis, da’s geen onbekende naam in Goor. De echtgenoot van Wan is Peter Ophuis, die tot 1995 een cafetaria in Goor bestierde en toen naar Thailand emigreerde. “Wan heeft in Thailand 17 jaar in een groot Spa-resort massages gegeven”, vertelt Peter. “Toen we terugkeerden naar Nederland heeft ze in Haaksbergen en Hengelo gewerkt als masseuse. We kregen veel vragen van klanten waarom ze niet in Goor konden komen. Toen hebben we de stap gewaagd en dit pand gehuurd aan de Grotestraat, tegenover Scapino.”

Diverse behandelingen

Bij Sa Wan Thai Massage kunt u terecht voor diverse behandelingen. Denk daarbij aan een Thaise oliemassage, een traditionele Thaise massage, of behandelingen speciaal gericht op schouders, voeten, nek of rug. “Het is natuurlijk heel ontspannend en relaxed. Wan maakt ook gebruik van warme handdoeken. Een Thaise massage betekent ook dat bepaalde drukpunten met bijvoorbeeld de ellebogen worden behandeld. Een ander verschil met een normale massage is dat Wan niet naast de tafel staat, maar erbovenop klimt om nog intensiever te kunnen werken met de klant”, vertelt Peter.
Sa Wan Thai Massage is elke dag geopend van 10.00 tot 20.00 en een behandeling kan alleen op afspraak. Die kan worden gemaakt op de website: www.sawanthaimassage.nl of per mail via info@sawanthaimassage.nl

Massage1