Aanmelden

20-10-2023

Marboma: Beltrums familiebedrijf slaat vleugels uit in Goor

De laatste hand aan de inrichting van het voormalige Rouweler-pand in de Grotestraat wordt gelegd. Gloednieuwe keukens lonken hunkerend naar nieuwe eigenaren. Nog een paar kleine details en Marboma is klaar voor de opening.

Mauro

Mauro Klein Gunnewiek van Marboma staat klaar om klanten te ontvangen in de nieuwe showroom

Mauro Klein Gunnewiek runt de nieuwe showroom. "Geïnteresseerden kunnen ons nu al wel bellen en iedereen is welkom in de showroom. Dan volgt op 11 november de officiële opening met onder meer een kok van NEFF die gaat koken op diverse NEFF-apparatuur."

Familiebedrijf

Marboma is de afkorting van Marlou, Björn en Mauro. De namen van de kinderen in het gezin Klein Gunnewiek. Mauro: "Mijn vader was van oorsprong tegelzetter, hij is in 1990 voor zichzelf begonnen en breidde zijn werkzaamheden geleidelijk uit. Inmiddels is hij met pensioen, mijn broer Björn is nu de directeur.. In 2008 openden we onze showroom in Borculo. Marboma doet eigenlijk alles op het gebied van verbouwingen. Van installatie, keukens tot badkamers. We hebben inmiddels een kleine twintig medewerkers in dienst."

Lokaal

Op zoek naar uitbreiding belandde Marboma niet per toeval in Goor. Mauro: "We ontdekten dat hier niet veel keukenbedrijven met een showroom zijn. Daarnaast zitten hier in het centrum veel winkels. Voor ons een teken dat Gorenaren bereid zijn lokaal te kopen. Dat spreekt ons als familiebedrijf erg aan. In Goor gaan we ons eerst richten op de verkoop van keukens en vloeren. Als dat allemaal goed loopt gaan we verder kijken, bijvoorbeeld met badkamers. Wij regelen alles: van tekening tot installatie. Met één aanspreekpunt voor de klant."

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via 0547-728999 (van dinsdag tot zaterdag) of mail naar mauro@marboma.nl.