Aanmelden

22-11-2022

Nieuwe schoonheidssalon: Coach Your Skin by Carlijn

Op 19-jarige leeftijd een eigen schoonheidssalon beginnen in hartje Goor. Carlijn Voskamp durft het aan. Zaterdag (26 november) opent ze haar nieuwe zaak Coach Your Skin by Carlijn aan de Grotestraat 131 met een open dag.

Hannah

Mensen verwennen is de passie van Carlijn. Ze is gespecialiseerd en opgeleid in de zogeheten Hannah-methode. De doelstelling van een Hannah-huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de Hannah-methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. “Daarbij geef ik advies hoe je thuis jouw huid ook goed kunt onderhouden”, vertelt Carlijn.

Breed aanbod

Naast huidbehandelingen biedt Coach Your Skin nog veel meer. Denk aan epileren, harsen of wimperextensions. Meer informatie vind je op de website www.coachyourskin.nl.

Carlijn komt uit Markelo. “Maar ik voel me meer Goorse dan Markelose”, zegt ze lachend. “Ik heb veel Goorse vriendinnen en mijn moeder is Goors. Dus ik weet de weg hier wel”.  Ze volgde de opleiding tot schoonheidsspecialiste aan het ROC en specialiseerde zich, zoals gezegd, in de Hannah-methode.

Carlijn nodigt iedereen van harte uit om zaterdag 26 november een kijkje te komen nemen bij de open dag. Dat kan van 10.00 uur tot 17.00 uur.