Aanmelden

28-02-2023

Nominatie komt voor Anne als een totale verrassing

Ze noemt zichzelf dé verrassing tussen de vijf genomineerden voor de titel 'Ondernemer van het Jaar'. "Ik was echt een beetje overdonderd", vertelt Anne Beltman van Bloem & Lifestyle Annabel.

Anne Beltman is gespecialiseerd in rouw- en trouwbloemstukken

Het gaat hard met de pas 24-jarige onderneemster. Pas twee jaar geleden opende ze haar eigen bloemenzaak in de Grotestraat en al na een jaar verhuisde ze naar het pand waar voorheen Sport Inn zat. "Het winkeloppervlak is nu drie keer zo groot. En ik heb een aparte hoek waar ik klanten kan ontvangen."

Rouw en trouw specialiteit

Dat laatste is zeker geen overbodige luxe gezien de specialiteit van Anne: rouw- en trouwbloemstukken. "Ik kan nu in alle rust met klanten de wensen overleggen. Een bloemstuk voor rouw is voor de nabestaanden heel belangrijk. Ik vind het prachtig en een uitdaging om nabestaanden bij te staan. Dan is een bloemstuk voor een bruiloft of trouwfeest natuurlijk het andere uiterste. Die afwisseling maakt dit werk zo leuk."
Annabel Bloem & Lifestyle levert ook aan bedrijven. "Dat kan in abonnementsvorm zijn. Dan zorgen we dat de ontvangstbalie of kantine er fleurig bij staat. Of bloemen voor jubilarissen."

Totale verrassing

De nominatie van Goor Collectief kwam voor Anne als een enorme verrassing. "Maar ik vind het echt heel leuk. Ik ben niet iemand die graag op de voorgrond staat. Dit overkomt me, maar ik geniet er volop van."
Wie schat ze zelf als grootste kanshebber in als 'Ondernemer van het Jaar'? "Expert", klinkt het beslist. "Dat is al zoveel jaar een begrip in Goor."

De nieuwe Ondernemer van het Jaar wordt op 9 maar bekend gemaakt. Naast Annabel Bloem & Lifestyle zijn Expert Goor, Comafin Groep, Bouwhuis Baktotaal en bouwbedrijf Menno de Leeuw genomineerd.