Aanmelden

02-11-2022

Slagerij Kemna tien jaar: "Wij zijn goedkoper dan de supermarkt"

Een mooie mijlpaal voor slagerij Roy Kemma. Hij opende vandaag (2-11-2022) exact tien jaar geleden zijn ambachtelijke slagerij in het Goorse centrum.

Slager Roy Kemna viert het tienjarig jubileum

De winkel is versierd en zijn er enkele mooie aanbiedingen. De geboren Hertmenaar viert het jubileum rustig en prijst vooral het feit dat hij zijn klantenkring in die periode gestaag zag groeien. "Natuurlijk was het in de coronaperiode even moeilijk. Maar deze zomer ging het weer 'vol los' met de catering en barbecues. Mooi!"

De energiecrisis raakt de slagerij (nog) niet. "We hebben godzijdank nog een vast contract, maar als dat afloopt, wordt het wel ietsjes anders. Ik hoop dat er van overheidswege oplossingen komen."

Positieve wending

Toch hebben de energieproblemen ook voor positieve wendingen gezorgd. "Ik ben nu gemiddeld goedkoper dan de supermarkten. Daar stegen  de prijzen met ruim twintig procent. Omdat wij alles nagenoeg zelf slachten konden wij de prijzen goed in de hand houden. En dat merk ik duidelijk aan de nieuwe klanten die nu in de zaak komen."