Aanmelden

25-07-2023

Teddy & Coco: kakelvers ijs van de hoogste kwaliteit

Het terras oogt gezellig met jong en oud genietend van een lekkere ijsco. Jorieke Gerbrands (31) glundert achter de toonbank. Zij is het gezicht van Teddy & Coco, de vernieuwde ijswinkel in het centrum.

Jorieke

Jorieke Gerbrands schept met veel plezier het ijs voor de snelgroeiende klantenkring

Helemaal nieuw is Teddy & Coco niet in het Goorse. Al vanaf 1 juni werd ijssalon Anderz overgenomen. "De eerste weken hebben we gebruikt om goed rond te kijken en te werken aan het assortiment", vertelt Jorieke. "Dat was ook wel nodig want ik had geen enkele ervaring met een ijswinkel."

Tropendagen

Het zijn tropendagen voor Jorieke want naast Teddy & Coco is ze ook nog algemeen manager van een meubelmerk en samen met echtgenoot Jan onlangs ouder geworden. De baby is inmiddels vier maanden oud. "Deze ijszaak kwam bij toeval op ons pad. We zijn erin gesprongen en het bevalt tot nog toe hartstikke goed."

Jorieke en Jan hebben gekozen voor ijs en andere producten van Bonvanie, de ambachtelijke ijs- en chocoladefabriek uit Almelo. Jorieke: "Dat is echt supergoed en kakelvers ijs. Om een voorbeeld te noemen: in aardbeienijs zit voor vijftig procent echte aardbeien, da's echt uitzonderlijk."

Acties

De officiële opening werd onlangs gevierd met diverse acties, zo is t/m vrijdag 27 juli het derde bolletje ijs gratis tussen 21.00 en 22.00. "We willen heel graag benadrukken dat we van 10.00 tot 22.00 open zijn. Dat doen we in elk geval tot oktober. En we zoeken nog jongens en meisjes die ons willen helpen, dus als je iemand weet.. Laat maar komen!"