Aanmelden

19-03-2023

Vernieuwd en verduurzaamd  Thuisin Leferink
is helemaal klaar voor de toekomst

Met gepaste trots overzien Mariëlle en Patrick Leferink hun geheel vernieuwde Thuisin-winkel. Als het gaat om woninginrichting vraag je niet  mis. Van vloer tot plafond, van gordijn tot tapijt, voor binnen en buiten en alles wat daar tussenin zit: de  keus is enorm als het gaat om de nieuwste woontrends.

De Thuisin-familie. Vlnr: Wout, Patrick, Mariëlle en Roos Leferink: 

De renovatie en uitbreiding van de winkel aan de Schoolstraat in Goor had veel voeten in aarde. Mariëlle (52) schetste en ontwierp de inrichting als interieurstyliste uiteraard zelf. “Het geeft veel voldoening om te zien dat jouw ideeën uitpakken zoals je wilde.” Het resultaat mag er zijn. De klant krijgt een warm welkom in een ruimtelijke en overzichtelijke winkel die op donderdag 23 maart officieel ingewijd wordt.

Verduurzamen

Behalve de invulling van honderd vierkante meter extra winkelruimte, was verduurzamen van het pand een ander hoofdthema. Zo zorgen honderd zonnepanelen voor de benodigde elektriciteit en is de isolatie flink onder handen genomen. Thuisin Leferink is klaar voor de toekomst. Zelfs voor de verre toekomst. Zoon Wout en dochter Roos werken al volop mee, waarbij Wout de intentie heeft om op termijn de zaak over te nemen. “Dan wil je toch wat achterlaten”, vertelt Patrick (52).

“Daarnaast is duurzaamheid ook een belangrijk onderwerp in onze collectie”, vervolgt Mariëlle. Zo hebben we met respectables vloeren die het hoogste label van duurzaamheid hebben. Of gordijnen en tapijten die gemaakt zijn van gerecyclede stoffen. Ook ons aanbod van verf voldoet aan de laatste milieueisen.”

Nieuwe fase

Zo gaat Thuisin weer een nieuwe fase in sinds de start in 2000. Begonnen in de Grotestraat, daarna een onderkomen aan de Breukerweg en nu alweer negen jaar gevestigd in het huidige pand aan de Schoolstraat. Mariëlle: “Onze kracht is het totaalpakket. Wij kunnen eigenlijk alles aanbieden én installeren. De klant wordt van begin tot eind ontzorgd bij een project. Je merkt dat de waardering groot is als alles geregeld wordt.”

 Aantrekkelijke acties

Na de feestelijke heropening van de winkel aan de Schoolstraat op 23 maart volgt een week met leuke en aantrekkelijke acties. Volg daarvoor de social media van Thuisin Leferink of de website.